Swefilmer
Swefilmer

Jag kommer hem igen till jul 2019 HD

Världsstjärnan Simon kommer hem till Sverige för att fira jul. I det lilla samhället han växte upp arrangerar hans bror Anders den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta. Simon däremot tar lätt på det hela, tills gamla minnen väcks till liv och han konfronteras med begravda familjehemligheter.
Se på film Jag kommer hem igen till jul
Jag kommer hem igen till jul
Sweden
HD
Originalnamn:

Jag kommer hem igen till jul DVD/HD/VOD

Storlek: 1.7 Gb
GENRE:Drama
Handledare: Ella Lemhagen
Varaktighet: 115 MIN
Medverkande: Ella Lemhagen Regissör Suzanne Reuter Huvudroll Jennie Silfverhjelm Huvudroll Johannes Kuhnke Huvudroll Peter Jöback Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››