Swefilmer
Swefilmer

Mitt liv som Zucchini 2016 HD

Zucchini heter egentligen Ikaros, men hans mamma har alltid kallat honom Zucchini. När hon dör är smeknamnet hon gett honom det enda han har kvar av henne. Han är säker på att han är ensam i världen – tills han lär känna sina nya vänner på barnhemmet, Simon, Ahmed, Jujube, Alice och Béatrice. Och så är det en flicka, Camille… När man är 10 år finns det så mycket att upptäcka – som hur det är att ha kompisar, bli kär och vem vet, kanske till och med vara lycklig.
Se på film Mitt liv som Zucchini
Mitt liv som Zucchini
Sweden
HD
Originalnamn:

Mitt liv som Zucchini DVD/HD/VOD

Storlek: 3.2 Gb
GENRE:DramaKomediFamiljAnimerat
Handledare: Claude Barras
Varaktighet: 66 MIN
Medverkande: Claude Barras Regissör Gaspard Schlatter Huvudroll Sixtine Murat Huvudroll Paulin Jaccoud Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››