Swefilmer
Swefilmer

Elina - Som om jag inte fanns 2003 HD

Elina, 9 år får börja skolan igen efter en längre tids sjukdom. Hon hamnar omedelbart på kollisionskurs med sin nya stränga lärarinna. Elina gör uppror och snart är hela skolan och nästan hela det lilla samhället införstådda med vad som sker men ingen vågar ställa sig på Elinas sida. "En film att upptäcka - för hela familjen" -Rolf Nilsén, Norrbottens Kuriren "En upplyftande och gripande berättelse" Eva af Geijerstam, DN
Se på film Elina - Som om jag inte fanns
Elina - Som om jag inte fanns
Sweden
HD
Originalnamn:

Elina - Som om jag inte fanns DVD/HD/VOD

Storlek: 1.5 Gb
GENRE:DramaFamilj
Handledare: Klaus Härö
Varaktighet: 74 MIN
Medverkande: Klaus Härö Regissör Bibi Andersson Huvudroll Natalie Minnevik Huvudroll Marjaana Maijala Huvudroll Henrik Rafaelsen Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››