Swefilmer
Swefilmer

En del av mitt hjärta 2019 HD

35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon.
Se på film En del av mitt hjärta
En del av mitt hjärta
Sweden
HD
Originalnamn:

En del av mitt hjärta DVD/HD/VOD

Storlek: 1.8 Gb
GENRE:Svenskt,Romantik,Musikal,Komedi,
Handledare: Svenska
Varaktighet: 116 min
Medverkande: Malin Akerman, Christian Hillborg, Jonas Karlsson

  • Filmer online
  • Trailer ››