Swefilmer
Swefilmer

Jag älskar dig - En skilsmässokomedi 2016 HD

Östermalm. Marianne 44, med två tonårsbarn, har levt i ett konventionellt, sexlöst äktenskap med advokaten Gustaf på tok för länge. Hon bestämmer sig för att skiljas. Eller åtminstone provseparera… Gustaf förstår ingenting, de är ju bortbjudna..? Medan Marianne kastar sig ut i singellivet står Gustaf helt oförstående och i sin förvirring fattar han ett helt irrationellt karriärbeslut: Han säger upp sig för att skriva lyrik.
Se på film Jag älskar dig - En skilsmässokomedi
Jag älskar dig - En skilsmässokomedi
Sweden
HD
Originalnamn:

Jag älskar dig - En skilsmässokomedi DVD/HD/VOD

Storlek: 3.2 Gb
GENRE:Komedi
Handledare: Johan Brisinger
Varaktighet: 97 MIN
Medverkande: Johan Brisinger Regissör Christine Meltzer Huvudroll Björn Kjellman Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››