Swefilmer
Swefilmer

Ciao Bella 2007 HD

CIAO BELLA är en film om längtan efter den stora kärleken. Om den sinnessjuka berg-och dalbanan av magont, tårar och nackfjun som reser sig. I klassisk Hollywoodstil får vi följa två människors promenad rakt in i varandras armar. Och det bubblar och svider precis som i verkligheten. Men tiden är begränsad. En vecka. Ibland måste man ta sitt livs viktigaste beslut när man är sexton.
Mustafa Moradi är en sextonårig kille från Lerum. Han längtar efter en tjej. Problemet är bara att alla tjejer bara vill vara hans kompis. Men så uppenbarar sig en genial idé: han låtsas helt enkelt vara italienare. På Gothia Cup. En värld av möjligheter öppnar sig.
På andra sidan stan är Linnea på jakt efter en kille med stil, mod och brinnande passion. Inte det lättaste att hitta hemma i Sveriges absolut fulaste och tråkigaste förort. Vem vet vad som hade hänt om hon inte träffat världens mest romantiska italienare, "Massimo".
Se på film Ciao Bella
Ciao Bella
Sweden
HD
Originalnamn:

Ciao Bella DVD/HD/VOD

Storlek: 3.2 Gb
GENRE:RomantikDramaKomedi
Handledare: Mani Maserrat
Varaktighet: 91 MIN
Medverkande: Mani Maserrat Regissör Poyan Karimi Huvudroll Mina Azarian Huvudroll Oliver Wahlgren-Ingrosso Huvudroll Arash Bolouri Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››