Swefilmer
Swefilmer

Min så kallade pappa 2014 HD

Gravida Malin har ingenstans att bo när hennes pojkvän Frank gör slut. Som sista utväg söker hon upp sin pappa Martin trots att de aldrig har träffas. Han visar sig vara en arrogant och självupptagen skådespelare. Men innan Malin hinner berätta vem hon är drabbas Martin av en stroke. När han vaknar upp minns han inte vem han är – än mindre att han aldrig har träffat sin dotter. Malin ser då sin chans att göra om honom till den pappa hon alltid saknat!
Se på film Min så kallade pappa
Min så kallade pappa
Sweden
HD
Originalnamn:

Min så kallade pappa DVD/HD/VOD

Storlek: 2.5 Gb
GENRE:DramaKomedi
Handledare: Ulf Malmros
Varaktighet: 127 MIN
Medverkande: Ulf Malmros Regissör Sverrir Gudnason Huvudroll Vera Vitali Huvudroll Johannes Brost Huvudroll Michael Nyqvist Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››