Swefilmer
Swefilmer

Jag är min egen Dolly Parton 2011 HD

Dokumentär om de fyra sångerskorna Nina Persson, Cecilia Nordlund, Lotta Wenglén, Helena Josefsson och musikproducenten Gudrun Hauksdottir, som möts genom en hyllningskonsert till Dolly Partons ära. En film om fem kvinnors vänskap, drömmar och livsutmaningar, om att vara kvinna mitt i karriären och längtan efter barn. Och inte minst en film inramad av Dolly Parton – en förebild och idol som förenar de fem. En inspirerande film om att följa sina drömmar och att möta utmaningar med mod.
Se på film Jag är min egen Dolly Parton
Jag är min egen Dolly Parton
Sweden
HD
Originalnamn:

Jag är min egen Dolly Parton DVD/HD/VOD

Storlek: 1.8 Gb
GENRE:DokumentärMusik
Handledare: Jessica Nettelbladt
Varaktighet: 97 MIN
Medverkande: Jessica Nettelbladt Regissör Nina Persson Huvudroll Helena Josefsson Huvudroll Cecilia Nordlund Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››