Swefilmer
Swefilmer

Nicke Nyfiken 2 Apa på rymmen 2009 HD

Nicke Nyfiken, den ansvarslösa lilla apan, har blivit älskad över hela världen. I över 60 år har generationer av barn följt apans olika upptåg i en serie böcker. Böckerna om Nicke Nyfiken har genom åren sålts i över 30 miljoner exemplar och är översatta till 17 olika språk, bland dessa både jiddisch och afrikan. 2006 tog Nicke Nyfiken steget över till vita duken, i en animerad succéfilm, vilken följdes upp av en framgångsrik tv-serie på PBS. Nu är apan tillbaka i en ny varm, rolig och charmig biofilm.
Den här gången träffar den lilla nyfikna apan elefanten Kayla som arbetar hos en trollkarl. Kayla längtar hem till sin familj och Nicke Nyfiken bestämmer sig för att hjälpa sin nya vän att resa till Kalifornien för att få träffa sina syskon. Men trollkarlens säkerhetschef, hunden Danno Wolf, tror att Nicke tänker kidnappa Kayla, och ger sig i väg, på jakt efter apan och den hemlängtande elefanten. Med Wolf hack i häl, tar sig Nicke, Kayla och Ted (mannen med den gula hatten) över hela den amerikanska kontinenten för att återförena elefanten med sin familj. Det blir en gripande och underhållande resa med tåg, med lastbil och t.o.m. med en skolbuss som saknar motor!
Se på film Nicke Nyfiken 2 Apa på rymmen
Nicke Nyfiken 2 Apa på rymmen
Sweden
HD
Originalnamn:

Nicke Nyfiken 2 Apa på rymmen DVD/HD/VOD

Storlek: 1.6 Gb
GENRE:FamiljAnimerat
Handledare: Norton Virgien
Varaktighet: 102 minuti
Medverkande: Norton Virgien Regissör Jeff Bennett Huvudroll Amy Hill Huvudroll Ed O'Ross Huvudroll Frank Welker Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››