Swefilmer
Swefilmer

Fighting 2009 HD

New Yorkfödde Dito Montiel ("A Guide to Recognizing Your Saints") har länge levt nära inpå den komplexa staden med dess speciella rytm. I "Fighting" berättar manusförfattaren och regissören en saga om två män på väg mot misslyckande… till dess att deras vägar korsas och de inser att de båda har precis vad den andre behöver för att nå framgång.
Småstadskillen Sharm MacArthur (Tatum) har kommit till New York tomhänt. Han försörjer sig nätt och jämt på att sälja förfalskade varor på gatan, men hans tur vänder då bedragaren Harvey Boarden (Howard) upptäcker att han är en naturbegåvad slagskämpe. Harvey erbjuder Shawn hjälp att tjäna de stora pengarna, och de ingår ett skört partnerskap.
Som Shawns manager introducerar Harvey honom i den skumma gatuslagsmålsscenen, där rika män satsar pengar på knogar som enkelt kan ersättas och nästan över en natt blir Shawn en stjärna. Shawn tvingas slå sig fram genom en rad intensiva kraftmätningar över hela staden och övervinna lokala motståndare som angriper honom med varierande färdigheter.
Men om Shawn vill ta sig ur den mörka värld han nu befinner sig i, måste han genomgå den tuffaste fighten i sitt liv.
Se på film Fighting
Fighting
Sweden
HD
Originalnamn:

Fighting DVD/HD/VOD

Storlek: 3.2 Gb
GENRE:ActionDrama
Handledare: Dito Montiel
Varaktighet: 102 minuti
Medverkande: Dito Montiel Regissör Terrence Howard Huvudroll Channing Tatum Huvudroll Zulay Henao Huvudroll Michael Rivera Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››