Swefilmer
Swefilmer

Percy, Buffalo Bill amp; jag 2005 HD

Ulf tror att det ska bli en vanlig sommar. Att han ska åka till farfar och farmor på landet, bada, retas med brorsan, vara med sina kompisar och räkna farfars fisar om natten. Men så blir det inte. För i år blir han kär i Pia. Och så kommer Percy på besök, fast Ulf egentligen inte vill det. Och inte vill han att Percy ska dansa med Pia heller. Det blir en sommar av äventyr, kärlek, svartsjuka och vänskap. Och en sommar då farfar förvandlas till den gamla västernhjälten Buffalo Bill.
Se på film Percy, Buffalo Bill amp; jag
Percy, Buffalo Bill amp; jag
Sweden
HD
Originalnamn:

Percy, Buffalo Bill amp; jag DVD/HD/VOD

Storlek: 1.4 Gb
GENRE:ÄventyrFamilj
Handledare: Anders Gustafsson
Varaktighet: 98 MIN
Medverkande: Anders Gustafsson Regissör Börje Ahlstedt Huvudroll Hampus Nyström Huvudroll Daniel Bragderyd Huvudroll Felice Jankell Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››