Swefilmer
Swefilmer

Kim Possible - drypande dramatisk 2005 HD

Filmen börjar med att Kim och Ron räddar den japanske leksaksdirektören Nakasumi från att kidnappas av Shego. Tillbaka i vardagen står Kim Possible inför ett svårare problem - att hitta en date till skolbalen. Då dyker den elegante unge mannen Erik upp från ingenstans. Erik verkar vara en perfekt kavaljer, kanske t.o.m. lite för perfekt.
Ron Stoppable har också problem, för favoritmatstället Buena Nacho har fått en ny ägare som har ändrat menyn. Medan Kim och Erik roar sig på dansgolvet sätter den onde Dr. Drakken sin senaste plan i verket. Med en speciell radiosignal får han leksakerna i Buena Nachos barnmeny att växa till jättelika mördarrobotar. Kim och Ron har till en början inga större svårigheter att oskadliggöra robotarna, men Dr. Drakken har ett äss i rockärmen. Han håller nämligen Kims pojkvän som gisslan - eller befinner sig Erik kanske frivilligt hos Dr. Drakken?
Se på film Kim Possible - drypande dramatisk
Kim Possible - drypande dramatisk
Sweden
HD
Originalnamn:

Kim Possible - drypande dramatisk DVD/HD/VOD

Storlek: 2.8 Gb
GENRE:KomediFamiljAnimerat
Handledare: Steve Loter
Varaktighet: 71 MIN
Medverkande: Steve Loter Regissör Christy Carlson Romano Huvudroll Tahj Mowry Huvudroll Will Friedle Huvudroll Nancy Cartwright Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››