Swefilmer
Swefilmer

Exodus - Brända av solen 2 2010 HD

En brännande, episkt drama om liv som fångas upp i de våldsamma, ohejdbara hjulen på ett omstörtande krig - den efterlängtade uppföljaren till Nikita Michalkov Oscarsbelönade "Brända av solen".
 
1941. Fem år har gått sedan ödet av generalen Kotov och hans familj helt förändrades.
 
I början av kriget, flyr Kotov mirakulöst från lägret där han dömdes. Medan den sovjetiska förvaltningen tror att han är död, han skriver in sig som en privat i en frivillig millitärgrupp och går till fronten. På slagfältet är han skoningslös i kampen mot tyskarna. Efter att ha blivit allvarligt skadad, erbjuds Kotov upprepade gånger ett hederligt ansvarsfrihet, men att tro att hans hustru Maroussia och hans dotter Nadia har dött i ett arbetsläger, väljer han att stanna med sina kamrater på krigsfältet.
 
Faktum är att saker är långt ifrån vad Kotov tror. De två kvinnorna lever. Nadia, nu en sjuksköterska i armén är övertygad om att hennes far inte är död och börjar söka efter honom.
 
1943. KGB Major Arsentiev - Kotov's nemesis, mannen som är ansvarig för hans gripande och dom - får order av Stalin för att hitta den tidigare generaldirektören. Kommer Arsentiev att hitta honom i ett krigshärjat land? Och varför har Stalin beordrat honom att hitta Kotov nu, efter så lång tid?
Se på film Exodus - Brända av solen 2
Exodus - Brända av solen 2
Sweden
HD
Originalnamn:

Exodus - Brända av solen 2 DVD/HD/VOD

Storlek: 2.5 Gb
GENRE:Drama
Handledare: Nikita Mikhalkov
Varaktighet: 150 MIN
Medverkande: Nikita Mikhalkov Regissör Nikita Mikhalkov Huvudroll Oleg Menshikov Huvudroll Nadezhda Mikhalkova Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››