Swefilmer
Swefilmer

Drottningen och jag 2008 HD

30 år efter att den svensk-iranska filmaren Nahid Persson Sarvestani deltog i revolutionen som störtade monarkin och Shahen av Iran, återvänder hon dit. Men hennes film, den uppmärksammade och prisbelönta Prostitution bakom slöjan, har väckt ilska hos den iranska regimen. Nahid sätts i husarrest och tvingas skriva på ett dokument där hon lovar att aldrig mer göra film om Iran. Men tillbaks i Sverige bestämmer sig Nahid för en ny film om ett osannolikt ämne: Farah Diba – Shahen av Irans fru.
Se på film Drottningen och jag
Drottningen och jag
Sweden
HD
Originalnamn:

Drottningen och jag DVD/HD/VOD

Storlek: 1.4 Gb
GENRE:Dokumentär
Handledare: Nahid Persson
Varaktighet: 90 MIN
Medverkande: Nahid Persson Regissör Nahid Persson Huvudroll Empress Farah Huvudroll Zinat S. Lloyd Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››