Swefilmer
Swefilmer

Allt om min buske 2007 HD

Paret Nils och Karin flyttar in med dottern Barbro i ett exklusivt villaområde. I huset intill med den botaniska trädgården bor systrarna Isabel och Lily som livnär sig på guidade turer genom den artrika floran. Mötet med systrarna blir omvälvande för Nils och Karin när deras ordnade tillvaro ställs på ända. Någon vandaliserar plötsligt trädgården och oanade naturkrafter frigörs när jakten på kärlek och trädgårdssabotörer tar sin början...
Se på film Allt om min buske
Allt om min buske
Sweden
HD
Originalnamn:

Allt om min buske DVD/HD/VOD

Storlek: 1.4 Gb
GENRE:RomantikKomedi
Handledare: Martina Bigert
Varaktighet: 97 MIN
Medverkande: Martina Bigert Regissör Karin Lithman Huvudroll David Dencik Huvudroll Maria Kulle Huvudroll Ola Rapace Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››