Swefilmer
Swefilmer

Från djupet av mitt hjärta 2014 HD

När allting känns svart som natten kan det vara svårt att hitta tillbaka både till sig själv och livet. För Madde är mörkret med henne var hon än går, men det finns ingenting hon hellre vill än att ta sig ur dimman.
När hon får erbjudande att följa med sin kusin, kusinens pojkvän och dennes bäste vän på en naturskön helg med kanotpaddling bestämmer hon sig för att tacka ja. Men i vildmarken döljer sig ett annat mörker…
Se på film Från djupet av mitt hjärta
Från djupet av mitt hjärta
Sweden
HD
Originalnamn:

Från djupet av mitt hjärta DVD/HD/VOD

Storlek: 2.3 Gb
GENRE:DramaThriller
Handledare: Magnus Hedberg
Varaktighet: 95 MIN
Medverkande: Magnus Hedberg Regissör Felice Jankell Huvudroll Jessica Raita Huvudroll Rasmus Luthander Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››