Swefilmer
Swefilmer

Min lilla syster 2015 HD

12-åriga Stellas storasyster Katja är en stor konståkningstalang. Föräldrarna beundrar henne och Stella ser upp till sin storasyster. Men mamma är stressad och pappa är undflyende. Stella är den enda som har tid att komma nära och se sanningen. Katja mår inte bra. Hon tränar för mycket och äter ingenting. Genom lillasysterns ögon får vi följa en smärtsam kamp mot en fasansfull sjukdom och en familj vars tillvaro rämnar.
Se på film Min lilla syster
Min lilla syster
Sweden
HD
Originalnamn:

Min lilla syster DVD/HD/VOD

Storlek: 2.8 Gb
GENRE:Drama
Handledare: Sanna Lenken
Varaktighet: 95 MIN
Medverkande: Sanna Lenken Regissör Amy Deasismont Huvudroll Annika Hallin Huvudroll Henrik Norlén Huvudroll Rebecka Josephson Huvudroll

  • Filmer online
  • Trailer ››